Det här är CC Blommor & trädgård

Textbox Section
Tillsammans med mina duktiga samarbetspartners är jag med er under hela processen; från idé till er färdiga trädgård.

CC Blommor & Trädgård hjälper villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med att få en vacker designad trädgård som förenar funktion med estetik. Jag har mångårig erfarenhet från både små och stora projekt åt privatpersoner och större företag.

Efter ett besök hos kunden tar jag fram en idéskiss över trädgården eller en mer detaljerad ritning med utförlig information som växtlistor, skisser för plantering, stensättning och belysning. För att ha full kontroll på arbetet har jag en nära kontakt med uppdragsgivaren, jag tar hand om allt arbete själv men anlitar mina samarbetspartners till de specialiserade uppdrag som kräver detta.

• Jag använder mig av vattenbesparande droppbevattning vilket är både ekonomiskt och energisnålt samtidigt som det skonar jordstrukturen.
• Arbetar helst med natursten som skiffer och granit tillsammans med cortenstål för att forma vackra naturtrogna trädgårdar.
• Använder bra växtval i högsta kvalitet främst från Skåne som passar utmärkt i vårat klimat.

Jag, Carina Carlsson har drivit CC Blommor & Trädgård som Enskild Firma sedan 2005. Kontoret har jag på Helmerdalsvägen 52 i Farsta.
CC Blommor & Trädgård är godkänd för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.

Samarbetspartners

Tack vara mina duktiga samarbetspartners kan jag åta mig större uppdrag som även innefattar chaktning, sprängning, grävning eller trädfällning i känsliga miljöer och allt som kan behövas för att slutföra mina uppdrag.

Splendor Plant AB
Ricks Trädgårdstjänst AB
Lassebjörns Åkeri AB
Stock & Sten
Huberts Skärgårdsbygg

För mig är inga uppdrag för små eller för stora!